Är du i behov av kopplingstråd?

Är det så att du behöver ha kopplingstråd? När det gäller en kopplingstråd, eller flera, så kan du hitta det hos Kablia. För de tillverkar kopplingstrådar! Detta företag har många års erfarenhet och kan hjälpa både stora och små företag med detta. De har en högteknologisk maskinpark, med de rätta resurserna för att kunna förädla eller göra förtenning av kopplingstrådarna. Det med hjälp av:

  • Crimpar
  • Ändhylsor
  • Semi-strip

Oavsett vad du ska ha dina kopplingstrådar till så kan du få dem så som du behöver ha dem, det genom att vända dig till Kablia.

Satsa på bra kopplingstrådar

När du behöver ha kopplingstråd till din verksamhet, så ska du vända dig till Kablia. Hos dem kan du även hitta andra bra produkter så som:

  • Industrikablage
  • Nätverkskablage

Kablia AB är kablagetillverkare och de är specialister på kablagetillverkning inom koppar och specialgjutning. De har en egen tillverkning, både i Sverige och i Polen. De är även tillverkningspartner till flera industrigrupper. Det i Skandinavien och Europa. Hos dem kan du hitta kompletta lösningar både inom kablagetillverkning och kablageproduktion. Hos dem arbetar det flera skickliga kablagetillverkare som alla har en mycket lång erfarenhet av branschen. De arbetar effektivt samt att de även kan vara flexibla.

Detta företag har idag två produktionsenheter. En ligger i Övertorneå i norra Sverige och den andra är centralt belägen strax utanför Warszawa i Polen. Detta företag är n av landets ledande tillverkare av special- och standardkablage. Så oavsett om du har behov av kopplingstråd. Industrikablage eller nätverkskablage, så är de ett bra företag att vända dig till.