Gör er tidrapportering med en bra app

Det är en god idé att göra er tidrapportering med en bra app. När det kommer till tidrapportering mobilapp så finns Mobigo från Dialect. Det är ett smidigt sätt att kunna dels tidrapportera men även fakturera med en mobil arbetsorder. Det blir som att ni har ert kontor i mobiltelefonen, så även när du är på resande fot har du kontoret med dig i bilen eller på tåget. På det sättet går det smidigare och effektivare att samordna ert arbete. Med tidrapportering via app får ni bra koll på tiden. Denna app kan hantera allt från tidrapportering, arbetsorderhantering till fakturering. Det som även är bra är att kollegor som har denna app, de kan samordna sina jobb. Det gör att det blir både enklare och effektivare. Det för både arbetstagare och arbetsgivare.

Rapportera tid med appen Mobigo

Det är bra att satsa på att skaffa tidrapportering mobilapp. Mobigo låter er rapportera tid samt att ni även kan lägga arbetsorder. Det går dessutom att lägga in körjournalen i själva arbetsordersystemet. Du hanterar allt via mobilen och du kan även lägga till andra verktyg som gör att jobbet underlättas på ett bra sätt.

Med tidrapportering via app blir det enklare och snabbare att rapportera och det när det kommer till tid, material, dokument och mycket mer. Det ger er en bra överblick över hur jobbet fortskrider samt att det gör att ni kan minska ledtider. Dessutom gör det att ni kan fakturera på ett enkelt sätt med ett enda klick.

Låter detta bra, så kontakta Dialect. De har även andra bra mobila lösningar samt olika IT-lösningar.