El cigaretter för vägen till ett hälsosammare liv

Om du har försökt att sluta röka ett flertal gånger men inte har lyckats, kan det vara bra att överväga el cigaretter som ett alternativ. Detta är nämligen ett hälsosammare alternativ och många inbitna rökare menar att de aldrig kommer att hålla i en vanlig cigarett igen efter att ha prövar el cigaretter. Det är inte bara sundare och miljövänligare utan även billigare i längden. Det kan tyckas vara dyrt att köpa el cigaretter, men det är bara starten som kostar.

När el cigaretten än slut, kan du helt enkelt fylla på behållaren och använda den igen. När du köper el cigaretter, kan du även välja många olika smaker, så att varje hälsosam cigarett blir en njutning. Smaker som finns för el cigaretter är bland annat cola, kaffe, lakrits och mentol. Utöver detta finns det även fruktiga smaker såsom äpple, vanilj och jordgubb. Med andra ord finns el cigaretter i alla smaker som du är sugen på.

Rätt el cigarett till rätt person!

När du har bestämt dig för att börja med el cigaretter, finns det många olika typer av startkit som du kan använda dig av. I Sverige är det än så länge olagligt för butiker att sälja el cigaretter som innehåller nikotin, men det är lagligt att importera eller använda dem. Du kan välja hur mycket nikotin du vill att dina el cigaretter ska innehålla.

Detta är utmärkt för dig som planerar att helt sluta röka.
Det finns behållare som har allt mellan 0 mg i nikotinhalt upp till 24 mg. Givetvis finns det stadier mellan dessa också, så att du på ett naturligt sätt kan trappa ned tills du inte röker alls längre. Du kan alltid välja vilken startvätska du vill ha. El cigaretter kommer dessutom i alla möjliga färger och designer, så att du lätt kan välja en el cigarett som du tycker är snygg och känner dig nöjd med.